Project:

Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics

Locatie:
Venlo
Gebruikte technieken:
Branddetectie, Data Netwerk

Wij hebben recentelijk bij Bleckmann 2 projecten gemaakt, de data installatie en de brandmeldinstallatie.

Data installatie bestaat uit;

2x MER kast 800x1000

5x SER kast 24HE kast, met mooie constructie op 3m van de vloer op gehangen                         

Totaal 286 aansluitingen U/UTP Cat.6 LSOH fabricaat Excel, aansluitingen zijn verdeeld over kantoor en magazijn

De kasten zijn in een ster verbinding gekoppeld met een 6v OM3 glasvezel, ook hebben wij naar het bestaande pand door de grond een OS2 6 voudige koppeling gemaakt, deze tijdelijke verbinding was noodzakelijk om de verhuizing naar het nieuwe pand mogelijk te maken, omdat de infra struktuur nog niet gereed was voor een directe aansluiting op het glasnet.

De uitdaging in dit project zat hem in de zeer korte doorlooptijd, door goede gezamenlijke afstemming hebben we aan de wens van de klant kunnen voldoen.

Ook bij het monteren van de brandmeldinstallatie was de uitdaging de opleverdatum, wij hebben hier een glasvezel ring aangelegd OS2 6 voudig naar het bestaande pand op het terrein.

Zodat de brandmeldinstallatie in een netwerk draait met het andere panden op het terrein, verder hebben we de sprinkler installatie gekoppeld met de brandmeldinstallatie.

Het Kantoor is voorzien van handmelders en slow whoops die in het plafond zijn gemonteerd, de hal is tevens voorzien van handmelders en slow whoops.