Project:

Capi Europe

Locatie:
Tilburg
Gebruikte technieken:
Data Netwerk, Glasvezel, WiFi, Toegangscontrole, Inbraakpreventie, Intercom

Over Capi Europe


Capi Europe-producten moeten lang en eerlijk met de consument meegroeien, net als ons bedrijf. In 1997 startte Toine van de Ven een eenmanszaak in het Brabantse Udenhout. Hij stortte zich vol plezier op zijn betonnen en gietijzeren beelden en ornamenten. Vanuit het kleine Udenhout was het een grote stap naar het enorme Azië. Met zijn ondernemerskarakter wist Toine al snel zwaar terrazzo uit Vietnam te importeren. En nooit liet hij zijn klanten zelf de zware producten tillen.

Optimistische mensen durven vooruit te denken. Toine vertaalde de look & feel van zijn zware bloempotten, naar lichtgewicht varianten met verschillende structuren. Met zijn service, eerlijkheid en innovatie, wist Toine van Capi één van de meest unieke Europese bedrijven in bloempotten te maken. Vooruitgang zit dus in de genen van Capi Europe. Ook nu blijven wij toekomstgericht en innovatief denken en werken, vanuit onze ervaring. Ons verhaal, en dat van Toine, lijkt pas begonnen.

Vanwege de sterke groei gaat Capi Europe eind 2017 verhuizen naar een gloednieuw pand op het bedrijventerrein Vossenberg West II in Tilburg, waar onder andere de productiecapaciteit van de Made in Holland potten verdrievoudigd gaat worden.

Na de keuze voor reshoring in 2012 is het nieuwe pand een wens die uitkomt. De Made in Holland potten worden met hoogwaardige grondstoffen gemaakt en op een duurzame manier geproduceerd. Door lokaal te produceren houden we productie in eigen hand en gaan we een duurzame toekomst tegemoet.

Wij hebben in dit mooie pand de volgende zaken geinstalleerd,

Commscope Netconnect U/UTP LSZH netwerk met 220 aansluitpunten.

2x Patchkast 47HE t.b.v. MER & 5x Wandkast 9 HE t.b.v. SER's.

6v OM3 Glasvezelverbinding tussen MER & SER's.

Paxton toegangscontrolle op 14 deuren werktijd / aanwezigheids registratie (in/uit klokken).

IP Intercom installatie.

WiFi & IP Dect zenders gemonteerd.

Complete inbraak installatie gemonteerd.