RJ Networks & Security

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Klant Referenties

Klant
Ingram Micro
Interview
Mark den Dekker
Manager Engineer & Projects
"Wij willen graag langdurig samenwerken met partijen en zijn daarom altijd op zoek naar partnerships. We zien RJ Networks & Security als een partner die zich transparant, bereidwillig, flexibel en betrouwbaar heeft getoond. “Bij een volgend project zullen we RJ Networks & Security zeker aanbevelen bij de installateur!”
Klant
Bras Elektrotechniek
Interview
Jasper Kop
Leidinggevend Monteur
"Wij hebben hier een superproject gemaakt met RJ Networks & Security, onze klant is supertevreden en wil daarom blijven samenwerken met ons. Als een vriend of familielid een bedrijf zou hebben dat een specifieke behoefte zou hebben op het gebied van data netwerken of beveiliging, dan zou ik 100% zeker RJ Networks & Security aanbevelen. We hebben met genoeg andere partijen gewerkt maar zij steken er gewoon boven uit!”
Klant
BCS HRM & Salarisadministratie
Interview
Joep Eijkens & Rene de Jong
Algemeen Directeur - Systeembeheerder
“Wij treffen zelden een samenwerking aan zoals die met RJNS. Ze zijn altijd thuis, staan voor je klaar, luisteren, komen langs en denken in oplossingen. Precies wat wij onze klanten ook graag bieden: een hoog serviceniveau, vertrouwde relatie, langdurig partnership en ondernemen op basis van vertrouwen.”
Klant
Hotel Gaming / Gran Casino
Interview
Ed Schunselaar
Manager Projecten Kwaliteit en Preventie
"We zijn zeer tevreden over RJ Networks & Security. Dus bij een volgend project schakelen we ze zonder twijfel weer in. Dat komt ook voort uit onze manier van werken, wij werken ook graag met vaste partijen, waar we een goede relatie mee hebben en die onze business inmiddels kennen.” “Voor de dienstverlening waar ik ervaring mee heb, zou ik RJNS iedereen aan kunnen bevelen!
Klant
Breijer Bouw & Installatie
Interview
Bert van der Heijden
Projectleider
Om het met een cijfer te beschrijven geef ik de samenwerking met RJ Networks & Security een dikke 8. Een volgend project doen we weer met RJNS, daar hoeven we niet eens over na te denken. De teams van RJNS zijn inmiddels zo goed op de hoogte van onze klanten, behoeftes en wensen.
Klant
Fit20
Interview
Eric van Dooren
Eigenaar
“Ik zou RJNS aan iedereen aanbevelen. Voordat ik met iemand in zee ga, is het belangrijk dat er een klik is. Die klik was er direct. Daarna is mijn vertrouwen in RJNS alleen maar groter geworden. Ze hebben ruimschoots aan mijn verwachting voldaan. RJNS is een prachtig bedrijf, waar ik zeer gecharmeerd van ben!”