Bert van der Heijden "In Memoriam" - Breijer Bouw & Installatie

De klantbehoefte

Breijer is de bouwtak van Facilicom en maken op die manier onderdeel uit van één van de grootste facilitaire dienstverleners in Nederland. Breijer verzorgt voor alle nieuwbouw- , uitbouw- en verbouw-projecten voor hun vaste klanten. De samenwerking tussen Breijer en RJ Networks & Security is ooit gestart in 2002 en was daarmee één van de klanten van het eerste uur.

“Wij hadden een probleem met de aanleg van een data-netwerk bij een klant waar wij op dat moment de capaciteit voor misten. Dat was de aanleiding voor mij om op zoek te gaan naar een goede data-partij. Roel was toen net als zelfstandige gestart en hij had zich al gespecialiseerd op het gebied van datanetwerken. Inmiddels is onze relatie gegroeid en zijn zij onze vaste partner op het gebied van data-netwerken en glasvezel geworden.”

De oplossing van RJ Networks & Security

Op het moment dat Breijer een aanvraag krijgt van één van hun klanten en inzichtelijk is hoeveel data-aansluitpunten aangelegd dienen te worden en waar de patchkast moet komen, schakelt Breijer direct RJ Networks & Security in. Gezamenlijk wordt dan bekeken hoe ze de aanvraag op een slimme en handige manier kunnen vervullen. Met name welke installaties op het data-netwerk aangesloten moeten worden want dat zijn er inmiddels meer en meer. Gezamenlijk maken ze dan een plan en daarna een tekening. Die tekening blijft tot en met oplevering van de opdracht leidend.

“Voor mij is het prettig dat ik Jesper vroeg in het proces kan inschakelen. Hij heeft veel expertise op het gebied van data-netwerken en glasvezel en komt letterlijk naast mij zitten om met mij de beste oplossing voor de klant te kunnen realiseren. Bij grotere projecten neem ik Jesper zelfs mee naar onze klant zodat hij uit eerste hand hoort waar de specifieke behoefte ligt en de situatie ter plekke kan beoordelen. Zo’n relatie hebben wij inmiddels”

“We moesten in het begin even wennen aan de tarieven van RJNS maar kwamen al vrij snel tot de conclusie dat deze marktconform zijn voor dergelijk specialistisch werk in een nichemarkt. In combinatie met de kwaliteit en betrouwbaarheid die zij leveren, maakt dat wij, en onze klanten, altijd met een goed gevoel projecten realiseren.”

De geleverde meerwaarde

“Door de jaren heen hebben wij een waardevolle relatie opgebouwd die verder gaat dan het uitvoeren van werkzaamheden. Het delen van kennis, ervaring, de geleverde kwaliteit en betrouwbaarheid van het halen van planningen van RJ Networks & Security is een must voor mij.”

“RJNS is een prettige zakenpartner. Wij weten wat wij aan hun hebben, zij weten wat ze aan mij hebben. We werken op alle niveaus met vaste contactpersonen, Jesper is mijn gesprekspartner, projectleiders en hoofdmonteurs hebben ook vaste contactpersonen. Het is zelfs zo dat wij op de werkvloer als ‘gezamenlijk team’ optreden.”

De conclusie van de klant

“Om het met een cijfer te beschrijven geef ik de samenwerking met RJ Networks & Security een dikke 8. Een volgend project doen we weer met RJNS, daar hoeven we niet eens over na te denken. De teams van RJNS zijn inmiddels zo goed op de hoogte van onze klanten, behoeftes en wensen.”

“Natuurlijk beveel ik RJNS aan, geen twijfel over. Zo’n relatie hebben wij inmiddels opgebouwd!”