RJ Networks & Security

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Nieuwe Vestiging Breda

Nieuwe Vestiging Breda

Op 1 September hebben Roel Jansen en Dennis Beekwilder de sleutel in ontvangst genomen van de nieuw te openen vestiging in Breda. De komende weken zal het pand worden ingericht zodat RJ Networks & Security vestiging Breda vanaf 1 oktober volledig operationeel zal zijn.
Lees
HTC 85 (High Tech Campus)

HTC 85 (High Tech Campus)

Wij hebben van het project HTC 85 op de High Tech Campus in Eindhoven een Time Lapse film gemaakt bekijk deze hier.
Lees
How it's Done

How it's Done

Op zaterdag 1 mei 2021 is op RTL Z in het programma How it's Done aandacht besteed aan ons bedrijf.
Lees
Kabelgootberekening

Kabelgootberekening

Steeds vaker zien wij dat er geen rekening gehouden wordt met de vulgraad van de kabelgoten, om dit toegangkelijker en eenvoudiger te maken hebben wij een tool ontwikkeld om de vulgraad te berekenen. Deze is hier te downloaden
Lees
Bedrijfsfilm  Jumbo Bleiswijk

Bedrijfsfilm Jumbo Bleiswijk

RJ Networks & Security adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt zwakstroominstallaties voor datanetwerken en beveiliging. Dankzij hun kennis en kunde omtrent Smart Building Technology zorgen onze teams ervoor dat gebouwen ‘slimmer’, veiliger en duurzamer worden.
Lees
Certificering Installeren Ontruimingsinstallaties

Certificering Installeren Ontruimingsinstallaties

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat wij voor de periode van 3 jaar gecertificeerd zijn door Dekra Voor het onder certificaat installeren van ontruimingsinstallaties.
Lees
VCA**

VCA**

Met trots delen wij u mede dat wij per 26-08-2020 VCA** gecertificeerd zijn.
Lees
Een conference room inrichten ?

Een conference room inrichten ?

Door de Corona uitbraak zijn bedrijven genoodzaakt om veel vaker op afstand te vergaderen. RJ Networks & Security heeft een breed aanbod aan slimme technologische oplossingen om conference en meetings rooms optimaal te kunnen inrichten zodat er zowel met audio als video kan worden vergaderd. Wij kunnen u adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie.
Lees
Corona protocol relaties

Corona protocol relaties

Vanwege het coronavirus (COVID-19) werken wij intern met een aangepaste bezetting. Om risico’s te spreiden werken er een aantal mensen vanuit huis en een aantal zijn op kantoor. Om verspreiding van het virus geen vrijbrief te geven moeten we met zijn allen waakzaam en alert zijn en houden wij ons zo veel mogelijk aan de verstrekte richtlijnen van het RIVM.
Lees
Protocol Samen veilig doorwerken

Protocol Samen veilig doorwerken

Veiligheid voor jezelf en anderen staat bij RJ Networks & Security op de eerste plaats ook in deze moeilijke tijd.
Lees
RJ Networks & Security en DGC verlengen de samenwerking !

RJ Networks & Security en DGC verlengen…

Op 13 november 2019 hebben de heer R.B.M Jansen (directeur RJ Networks & Security) en mevrouw F.D.A. Fischer (directeur Coöperatieve Inkoopvereniging DGC u.a.) hun handtekening gezet onder een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst tussen RJ Networks & Security en DGC. Hiermee is de intense samenwerking tussen beide partijen t/m 31-12-2021 verlengd.
Lees
Siemon Digital Lighting Partner

Siemon Digital Lighting Partner

RJ Networks & Security is vanaf 1 november 2019 een Siemon gecertificeerde DLP Low Voltage partner en heeft alle kennis in huis om de netwerkinfrastructuur te ontwerpen en te implementeren.
Lees