RJ Networks & Security

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

VCA**

VCA**

Met trots delen wij u mede dat wij per 26-08-2020 VCA** gecertificeerd zijn.
Lees
Een conference room inrichten ?

Een conference room inrichten ?

Door de Corona uitbraak zijn bedrijven genoodzaakt om veel vaker op afstand te vergaderen. RJ Networks & Security heeft een breed aanbod aan slimme technologische oplossingen om conference en meetings rooms optimaal te kunnen inrichten zodat er zowel met audio als video kan worden vergaderd. Wij kunnen u adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie.
Lees
Bedrijfssluiting Feestdagen voorjaar 2020

Bedrijfssluiting Feestdagen voorjaar…

Op bevrijdingsdag dinsdag 5 mei 2020 zullen wij gesloten zijn. Op maandag 4 mei zullen wij gewoon (in beperkte bezetting) geopend zijn. Hemelvaartsdag donderdag 21 mei zijn wij ook gesloten en vrijdag 22 mei hebben wij een verplichte ADV dag.
Lees
Corona protocol relaties

Corona protocol relaties

Vanwege het coronavirus (COVID-19) werken wij intern met een aangepaste bezetting. Om risico’s te spreiden werken er een aantal mensen vanuit huis en een aantal zijn op kantoor. Om verspreiding van het virus geen vrijbrief te geven moeten we met zijn allen waakzaam en alert zijn en houden wij ons zo veel mogelijk aan de verstrekte richtlijnen van het RIVM.
Lees
Protocol Samen veilig doorwerken

Protocol Samen veilig doorwerken

Veiligheid voor jezelf en anderen staat bij RJ Networks & Security op de eerste plaats ook in deze moeilijke tijd.
Lees
RJ Networks & Security en DGC verlengen de samenwerking !

RJ Networks & Security en DGC verlengen…

Op 13 november 2019 hebben de heer R.B.M Jansen (directeur RJ Networks & Security) en mevrouw F.D.A. Fischer (directeur Coöperatieve Inkoopvereniging DGC u.a.) hun handtekening gezet onder een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst tussen RJ Networks & Security en DGC. Hiermee is de intense samenwerking tussen beide partijen t/m 31-12-2021 verlengd.
Lees
Siemon Digital Lighting Partner

Siemon Digital Lighting Partner

RJ Networks & Security is vanaf 1 november 2019 een Siemon gecertificeerde DLP Low Voltage partner en heeft alle kennis in huis om de netwerkinfrastructuur te ontwerpen en te implementeren.
Lees
Intelligent en sensitief van RJ Networks & Security: het Smart Sensor Lighting System

Intelligent en sensitief van RJ…

Ons nieuwe product Smart Sensor Lighting System is ruim een jaar geleden succesvol geïnstalleerd en geprogrammeerd. In de afgelopen periode hebben wij het systeem uitgebreid en getest. Je kunt nu bijvoorbeeld met de nieuwe smartphone-app je eigen favoriete ruimte beheren. Naast het meten/sturen van temperatuur, beweging en verlichtingssterkte komen er op korte termijn een paar mooie functies op de Smart Sensor bij zoals Bluetooth en C02-waarde.
Lees
Workshop Hilti

Workshop Hilti

Afgelopen vrijdag 27-september is er na afloop van ons reguliere werkoverleg door twee medewerkers van Hilti een workshop gegeven over het gebruik van hun nieuwe generatie schiethamers.
Lees
Commscope Systimax gecertificeerd.

Commscope Systimax gecertificeerd.

RJ Networks & Security is geslaagd voor recertification voor Systimax Desing & Engineering / Systimax Installation and Maintenance. Wij zijn de komende 2 jaar wederom één van de Systimax Select Installation Partners en kunnen uw Systimax netwerk, engineeren, installeren en certificeren.
Lees
Vacatures

Vacatures

De organisatie RJ Networks & Security biedt innovatieve oplossingen op het gebied van data netwerken, smart building technologie en beveiligingsinstallaties. De organisatie stelt zich ten doel de wensen van haar klanten te overtreffen. Hierin heeft zij de focus op een goed contact met de klant, een betrouwbaar netwerk van leveranciers en flexibiliteit. De wijze waarop RJ Networks & Security dit wil bereiken is met de inzet van zelfsturende teams. Samenwerken, kennisdeling en samen de verantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat. Zelfsturende teams krijgen binnen de kaders van de organisatie de vrijheid om samen het werk te organiseren en uit te voeren. Door een veilige omgeving te creëren, waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en fouten worden gezien als leermomenten, werken wij aan onze lerende organisatie. Wij zijn trots op onze organisatie en op de bevlogenheid waarmee onze mensen dagelijks bijdragen aan ons succes.
Lees
Brabant Bouwt

Brabant Bouwt

Bestel uw kaarten via de link in het bericht
Lees