Op 9 november 2017 hebben dhr. R.B.M Jansen (Directeur RJ Networks & Security ) en dhr. A Jansen (Divison Director Robert Bosch N.V) hun handtekening gezet onder de Bosch Installatie Partner overeenkomst (BIP). Dit is de start van een intense samenwerking tussen beide partijen.

 

Bosch vervaardigt, verkoopt, installeert en exploiteert producten en systemen op het gebied van de veiligheidstechniek onder het merk "Bosch". De producten en diensten voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van technologie, functionaliteit, duurzaamheid en robuustheid.

RJ Networks & Security is een gespecialiseerde data & beveiliging installateur die namens Bosch de installatie, service en onderhoud werkzaamheden van veiligheid technische producten en systemen uitvoert bij de eindafnemer.

Bosch heeft er belang bij zijn veiligheid technische producten binnen het bestek van de normale bedrijfsactiviteiten o.a. door partners te laten uitvoeren. Daarom werkt Bosch samen met een selectief aantal partners die Bosch ondersteunen bij de service en onderhoud van veiligheid technische producten van het merk "Bosch". Het is belangrijk dat de gekwalificeerde partners (BIP) beschikken over de vereiste kwalificatie voor het inbouwen van veiligheid technische producten. De partner moet zich verbinden deze kwalificatie in stand te houden en blijvend in zijn onderneming te waarborgen.