Beste relatie,

 

Vanwege het coronavirus (COVID-19) werken wij intern met een aangepaste bezetting. Om risico’s te spreiden werken er een aantal mensen vanuit huis en een aantal zijn op kantoor. Om verspreiding van het virus geen vrijbrief te geven moeten we met zijn allen waakzaam en alert zijn en houden wij ons zo veel mogelijk aan de verstrekte richtlijnen van het RIVM.


Aan u als klant willen we vragen om uw afspraak te annuleren indien u last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. U kunt in dat geval direct contact opnemen met uw directe contactpersoon of op ons algemene nummer 073-6113813, zodat de afspraak geannuleerd kan worden en er een nieuwe afspraak gepland kan worden.

 

Daarnaast zullen onze monteurs wat anders handelen dan dat u van ons gewend bent:

  • Hij zal u bij aankomst geen hand geven. Dit is absoluut niet persoonlijk bedoelt, maar dit voorkomt verspreiding van het virus.
  • Hij zal gepaste afstand houden (1,5 meter) om eventuele verspreiding tegen te gaan.
  • De werkbon zal hij met u doornemen waarna onze monteur zelf de handtekening zal zetten. Ook hier liggen hygiënische redenen aan ten grondslag
  • Onze monteur staat het vrij om zelf te beslissen of hij aan het werk gaat bij de klant. Hij kan bijvoorbeeld aangeven uit preventief oogpunt niet aan het werk te gaan. 

We hopen dat bovenstaande aanpassingen in onze dienstverlening ertoe bijdragen dat we snel weer op de normale manier ons werk uit kunnen voeren. Hierbij hebben we u ook nodig. De gezondheid van u, alsmede van onze medewerkers, is van het allergrootste belang. Deze aanpassingen moeten er daarom voor zorgen dat we u nu service kunnen verlenen, maar dit ook in de toekomst kunnen blijven doen.

 

Download hier de PDF versie van dit protocol.

 

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

 

Zorg goed voor uzelf en elkaar.

 

Team RJ Networks & Security