Intelligent en sensitief van RJ Networks & Security:

het Smart Sensor Lighting System

 

Ons nieuwe product Smart Sensor Lighting System is ruim een jaar geleden succesvol geïnstalleerd en geprogrammeerd. In de afgelopen periode hebben wij het systeem uitgebreid en getest. Je kunt nu bijvoorbeeld met de nieuwe smartphone-app je eigen favoriete ruimte beheren. Naast het meten/sturen van temperatuur, beweging en verlichtingssterkte komen er op korte termijn een paar mooie functies op de Smart Sensor bij zoals Bluetooth en C02-waarde. Zeker gezien de laatste politieke ontwikkelingen m.b.t. stikstof, milieu en duurzaamheid kan dit product een zeer belangrijke bijdrage gaan leveren aan de oplossing van dit probleem.

 

Bespaart energie en verzamelt belangrijke data

Het Smart Sensor Lighting System van RJ is een uniek LED verlichtingssysteem waarop merkonafhankelijk LED verlichtingsarmaturen kunnen worden aangesloten. Het zorgt ervoor dat het energieverbruik en de verlichtingskosten tot een minimum worden beperkt.

 Het systeem werkt op basis van een laag voltage, met gebruikmaking van het Cat.6/Cat.6a datanetwerk. Het sensorensysteem zorgt voor de voeding van LED-verlichtingsarmaturen en verzamelt en toont allerlei belangrijke data:

√  Voldoet aan BREEAM-NL  Outstanding  * * * * *

√  Realtime bezetting ruimten

√  Kamertemperatuur

√  Werkelijk energieverbruik

√  Detectie beweging, daglicht & temperatuur

RJ Networks & Security is gecertificeerd Smart Sensor System-installateur en adviseert u toegewijd over de werking en voordelen van dit slimme systeem.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Of Download hier onze folder in PDF

 RJ Networks & Security

Roel Jansen

+31(0)73 - 611 38 13 www.rjns.nl