Op 1 oktober 2015 hebben dhr. R.B.M Jansen (directeur RJ Networks) en dhr. J.H. Bavinck (directeur Coöperatieve Inkoopvereniging DGC u.a.) hun handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst tussen RJ Networks en DGC.

 

Hiermee is het startsein gegeven voor een intense samenwerking tussen beide partijen. RJ Networks is één van de leveranciers voor de producten, diensten of onderaanneming die vallen binnen de door de DGC gedefinieerde productgroep “Facilitair uitbesteding/ICT”.

Als één van de grootste technische inkoopverenigingen in Nederland, zijn bij de coöperatieve inkoopvereniging DGC u.a. ruim 25 elektrotechnische installatiebedrijven aangesloten.

Vanuit de centrale vestiging in IJsselstein maakt de inkoopvereniging voor al haar leden strategische afspraken met geselecteerde leveranciers.

 

RJ Networks is sinds de oprichting in 2001 uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van professionele netwerken voor dataverkeer en telecommunicatie. Met ruim 30 gemotiveerde medewerkers staan zij vanuit de vestigingen in Schijndel (NB) en Born (L) 7 dagen per week en 24 uur per dag klaar om hun landelijke en Europese klanten van dienst te zijn.

 

RJ Networks streeft naar partnership met zijn opdrachtgevers, waarin de Projectteams het gehele proces deskundig uit handen kunnen nemen. De specialismen van RJ Networks zijn het advies, ontwerp, aanleg en certificering van data netwerken, WiFi netwerken en glasvezel installaties.

De drijfveer van RJ Networks is het keer op keer waar maken van de verwachtingen van zijn klanten/opdrachtgevers en daar waar mogelijk te overtreffen.

 

RJ Networks. Netwerken voor de toekomst.