Op 13 november 2019 hebben de heer R.B.M Jansen (directeur RJ Networks & Security) en mevrouw F.D.A. Fischer (directeur Coöperatieve Inkoopvereniging DGC u.a.) hun handtekening gezet onder een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst tussen RJ Networks & Security en DGC.

Hiermee is de intense samenwerking tussen beide partijen t/m 31-12-2021 verlengd.

RJ Networks & Security is één van de leveranciers voor de producten, diensten of onderaanneming die vallen binnen de door de DGC gedefinieerde productgroep “Facilitair uitbesteding/ICT”. Als extra dienstverlening vallen ook alle beveiligingswerkzaamheden die RJ Networks & Security voor de DGC-leden uitvoert binnen deze overeenkomst.

Als één van de grootste technische inkoopverenigingen in Nederland, zijn bij de coöperatieve inkoopvereniging DGC u.a. ruim 25 elektrotechnische installatiebedrijven aangesloten. Vanuit de centrale vestiging in IJsselstein maakt de inkoopvereniging voor al haar leden strategische afspraken met geselecteerde leveranciers.

RJ Networks & Security is in 2001 opgericht door Roel Jansen. Het bedrijf startte destijds met 4 medewerkers en is nu met ruim 45 vakmensen één van de marktleiders in Nederland geworden.

RJ Networks & Security adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt zwakstroominstallaties voor datanetwerken en beveiliging. Dankzij de kennis en kunde m.b.t. Smart Building Technology wordt er voor gezorgd dat gebouwen ‘slimmer’, veiliger en duurzamer worden.

Door een kenmerkende aanpak van combinatieprojecten op het gebied van data en beveiliging heeft RJ Networks & Security inmiddels een unieke positie op de installatiemarkt.

RJ Networks & Security  |  Nobelweg 12  |  5482 NN Schijndel  |  tel: 073-6113813  |  www.rjns.nl