Project:

Fetim

Locatie:
Amsterdam
Gebruikte technieken:
Data Netwerk, WiFi, Toegangscontrole, Camerabewaking, Glasvezel

Over Fetim group:

Fetim is in 1919 begonnen met het importeren van hardhout en multiplex. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal handelsbedrijf, gespecialiseerd in producten voor woningverbetering.

Begin jaren zeventig is Fetim zich gaan richten op de doe-het-zelf markt die sterk in opkomst was. Het bedrijf wist snel in te spelen op nieuwe trends en legde zo de grondslag voor het huidige Fetim. Vandaag de dag ontwikkelt Fetim raamdecoratie, wanddecoratie, kast systemen, vloeren, sanitair, technisch sanitair en bouwmaterialen.

Het bedrijf levert dagelijks duizenden producten aan klanten in meer dan 40 landen over de hele wereld. Ga voor meer informatie over Fetim Group naar: www.fetimgroup.com.

 

RJ Networks & Security heeft in het mooie nieuwe DC van 60.000 m2 aan de Kaapstadweg in Amsterdam de complete zwakstroominstallatie mogen aanleggen te weten,

  • Data netwerk Commscope Netconnect Cat.6 met 524 aansluitpunten verdeeld over 15 patchkasten welke door middel van een OS2 Singlemode glasvezel ring met elkaarverbonden zijn.
  • CCTV intallatie met 32 camera's en een videowall met 5 stuks 55inch schermen.
  • Toegangscontrole installatie.
  • Inbraakinstallatie.