Ben jij werkzaam of geïnteresseerd in de (installatie)techniek en klaar voor een nieuwe uitdaging?


Ben jij werkzaam of geïnteresseerd in de (installatie)techniek en klaar voor een nieuwe uitdaging? Of ben je bijvoorbeeld monteur en wil je graag de stap naar binnen maken? RJ Networks & Security zoekt een Projectteam Medewerker (Werkvoorbereider) om het gezellige team te versterken.

Over ons

RJ Networks & Security biedt de totaaloplossing op het gebied van datanetwerken en beveiligingsinstallaties. We stellen ons ten doel om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met goed klantcontact, een betrouwbaar netwerk van leveranciers én flexibiliteit.

Dit bereiken we met de inzet van onze zelfsturende teams. Samenwerken, kennisdeling en samen de verantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat. Vanaf dag één word jij onderdeel van ons gezellige team van vakmensen. Daarmee krijg je complete bewegingsvrijheid en ons vertrouwen om samen met jouw team belangrijke keuzes te maken en eigen initiatieven te ondernemen. Je stopt nooit met leren; daarom hebben we ook de RJ Academy opgericht.

Meer weten over onze organisatie? Bekijk onze bedrijfsvideo.

Jouw rol als Projectteam Medewerker

Als Projectteam Medewerker ondersteun je de Projectteam Coördinator op kantoor met het realiseren van de doelstellingen binnen jullie eigen zelfsturende team; bestaande uit jullie twee en de monteurs op de werkvloer. Samen met de Projectteam Coördinator ben je verantwoordelijk voor het hele traject van klantaanvraag en offerte tot calculatie, werkvoorbereiding, planning en uitvoering. Je stemt de planning efficiënt af met klanten, leveranciers en teamleden. Je houdt controle over het verloop van een project en zorgt dat de monteurs en materialen op dagelijkse basis beschikbaar zijn. Je weet waar je de informatie moet halen voor het nemen van beslissingen. In het team ben je tevens een verbinder en zorg je voor een gemotiveerde, positieve werksfeer. Ook geef je teamleden de ruimte en kans zich te ontwikkelen.

Dit ben jij:

 • Je hebt ervaring in de (installatie)techniek; bij voorkeur ook in de werkvoorbereiding
 • Je hebt minimaal MBO niveau 3 afgerond en bent bereid om verder te leren
 • Je kan goed plannen en organiseren met oog voor efficiëntie
 • Je bent kwaliteitsgericht en nauwkeurig
 • Je bent flexibel, toegankelijk en communicatief vaardig
 • Je zorgt voor een positieve werksfeer

Wat wij jou bieden:

 • Een goed salaris (cao Metaal & Techniek) en pensioen
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime functie
 • Projecten voor toonaangevende opdrachtgevers
 • Een informele werksfeer met leuke collega’s
 • Een innovatieve en sociale werkgever; behorend tot Brabants Besten
 • Ruimte voor loopbaanontwikkeling via onze eigen RJ Academy

Enthousiast geworden over deze vacature? Mooi! Solliciteer direct via het formulier onderin.

Heb je interesse in deze vacature, maar nog geen passende opleiding en/of ervaring in het vak? Geen probleem! Lees meer over RJ Academy.