RJ Networks & Security is vanaf nu ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dat houdt in dat we onder meer onze processen in de organisatie helder en inzichtelijk hebben. Het is voor ons als organisatie belangrijk om hieraan te voldoen, omdat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en ons als organisatie continu willen verbeteren en professionaliseren.

Wij werken met behulp van de Plan-Do-Check-Act-cyclus (PDCA-cyclus), waarmee de continue verbetering van de organisatie wordt gewaarborgd. Een gecertificeerd ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem zorgt voor duidelijke processen en (communicatie)structuren, taken en verantwoordelijkheden in de hele organisatie. Bovendien verhoogt het de betrokkenheid van onze medewerkers, wat vervolgens weer zorgt voor een prettigere werksfeer en werkdruk. Een tevreden medewerker betekent immers in veel gevallen ook: een tevreden klant.

Periodiek zullen wij door een onafhankelijke partij worden gecontroleerd om te waarborgen dat wij aan de ISO 9001:2015 certificering blijven voldoen.