Bij RJ Networks & Security adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden wij data en beveiliging installaties. Dit doen wij met heel veel passie, plezier en kiezen altijd voor kwaliteit. Wij leggen de lat hoog en gaan voor een 9+ omdat er altijd ruimte voor verbetering is.

In 2001 zij wij opgericht door Roel Jansen. Het bedrijf startte destijds met 4 medewerkers. Nu, meer dan 20 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een van dé marktleiders in Nederland op het gebied van datanetwerken en beveiliging installaties en hebben we meer dan 50 vakmensen in huis. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Schijndel en heeft een regiovestiging in Breda, ook hebben wij een virtuele vestiging in Born (Limburg).

Bekijk een rondleiding door ons hoofdkantoor in Schijndel.

Persoonlijke ontwikkeling en contact

Persoonlijke groei staat bij RJ Networks & Security voorop. Iedere medewerker krijgt bij ons de kans zich persoonlijk te ontwikkelen op een manier die voor hem of haar werkt. Daarbij kunnen zowel bestaande als nieuwe medewerkers via RJ Academy worden opgeleid en getraind.

Onze multidisciplinaire projectteams hebben complete bewegingsvrijheid en mogen zelf belangrijke keuzes maken binnen een project. Dat zie je terug in de hoge mate van ondernemerschap, persoonlijke benadering, flexibiliteit, heldere communicatie en verantwoordelijkheid. Door per project of opdrachtgever één team aan te stellen heb je als klant zijnde altijd een helder aanspreekpunt gedurende het project en werk je écht samen met elkaar.

RJ Networks & Security wil de komende jaren doorgroeien naar meerdere zelfsturende regionale vestigingen en in Nederland de marktleider zijn op het gebied van volledig geïntegreerde data en beveiligingsprojecten.

2 U5 A3823 RJ Networks

Dare to be different

Door te blijven bouwen aan een organisatie met zelfsturende projectteams is Roel Jansen van RJ Networks & Security door de provincie Noord-Brabant uitgeroepen tot ambassadeur van ‘Brabants Besten’, op het gebied van innovatief werkgeverschap.

Die innovatieve werkwijze en kenmerkende aanpak in combinatie met onze uitvoerige kennis op het gebied van data & beveiliging typeert de unieke positie van RJ Networks & Security op de installatiemarkt. Dat is ook waarom wij de slogan ‘dare to be different’ hanteren.

01359 Brabants Besten logo CMYK

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

RJ Networks & Security heeft veel waarde aan MVO. Enkele voorbeelden hoe wij hier invulling aan geven:

Afval: Op ons kantoor/magazijn te Schijndel zijn afvalcontainers geplaatst waar in wij ijzer, papier, plastic, accu’s en restafval scheiden. Lege kabelhaspels en pallets worden naar onze kabel leveranciers geretourneerd en hierdoor hergebruikt.

Bedrijfsauto’s: Al onze bedrijfswagens (Ford Connect en Transit) vanaf 2016 hebben een Euro 6 motor (milieu-vriendelijkst).

Bedrijfskleding: De medewerkers van RJ Networks & Security dragen duurzame bedrijfskleding, bijzonder aan deze kleding is dat deze, nadat deze is afgedragen weer worden geretourneerd aan leverancier Outfit company wear. Vervolgens zorgt Outfit ervoor dat de grondstoffen in de kleding worden ingezet voor hergebruik. Om de duurzame gedachte rondom bedrijfskleding vanuit RJ Networks & Security ook naar haar omgeving/opdrachtgevers te kunnen uitdragen is ervoor gekozen om het circulaire beeldmerk op de rechterarm van de bovenkleding aan te brengen. Dit staat symbool voor de gedachte naar hergebruik en het voorkomen dat textiel in verbrandingsoven verdwijnt. RJ Networks & Security wil hiermee ook andere bedrijven motiveren om op dezelfde wijze naar bedrijfskleding te kijken.

Bedrijfspand: Het dak van ons bedrijfspand is voorzien van zonnepanelen. Bezoekers of medewerkers kunnen kosteloos op 2 laadpalen hun elektrische auto opladen. Het complete bedrijfspand is voorzien van slimme led verlichting met bewegingsmelders.

Fiets naar het werk: Voor de medewerkers op kantoor stimuleren wij dat ze op de fiets naar het werk komen, zo kunnen zij gebruik maken van een fietsplan op maat.