Het is voorjaar 2021. Je zou het niet zeggen, maar terwijl ik op 2e paasdag deze blog aan het schrijven ben lijkt het wel hartje winter als de sneeuw wordt afgewisseld door hagelbuien.
Gelukkig ziet het er allemaal weer een stuk vrolijker uit als de zon doorkomt.

Zo zie je maar: na regen (natte sneeuw) komt er altijd zonneschijn.

Dat soort gezegdes geeft je altijd weer hoop, en is dat ook het geval met dat vervelende coronavirus want het duurt nu wel heel erg lang . . .

Ten opzichte van andere sectoren hebben wij tot op heden bij RJ Networks & Security zakelijk maar beperkt last van de coronacrisis, maar het helpt natuurlijk allemaal niet.

Door deze onzekere tijden merk ik dat ik beslissingen wat vaker uitstel en een stuk voorzichter ben. Dit geldt waarschijnlijk niet alleen voor mij persoonlijk maar ook voor heel veel andere ondernemers. Investeringen worden hierdoor uitgesteld en mooie plannen blijven op de plank liggen.
Hoe vervelend ik het ook vind om dit te zeggen maar wij gaan het met zijn allen voelen.

Niets aan het toeval overlaten

Het is de afgelopen jaren heel erg goed gegaan met de economie en wij hebben hier ook zeker de vruchten van geplukt. Toch verwacht ik dat het de komende jaren wat zwaarder gaat worden.

Dit wetende moet je als ondernemer je kansen zien en daarom juist nu doorpakken.

Ook ik kan niet in een glazen bol kijken maar weet wel waar ik naar toe wil met RJ Networks & Security. Mijn plan heb ik uitgeschreven in de ‘Visie RJNS 2025’ en gedeeld met de hele organisatie.
De doelen zijn zeker ambitieus en wij zullen hier met zijn allen in moeten geloven en niets aan het toeval overlaten. Het is mijn taak om deze visie te bewaken en ervoor te zorgen dat wij vandaag de stappen maken om RJNS in beweging te krijgen, zodat wij over 5 jaar zijn waar wij ook daadwerkelijk willen staan.

What you wish is what you get!

Omdat wij de lat erg hoog leggen - wij gaan voor een dikke 9 in zowel klant- als medewerkerstevredenheid - hebben wij de afgelopen periode een aantal customer journey-sessies gedaan. Hier zijn toch wel een paar mooie verbeterpunten aan het licht gekomen.
Daarnaast hebben wij gekeken naar het merk RJ Networks & Security, want ook hier zijn zeker stappen te maken. Genoeg te doen dus . . .

Vestiging RJNS Breda

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor onze nieuwe vestiging Breda in volle gang.
In februari is onze nieuwe projectteam-coördinator Robbert Kouwenberg voor Team Oranje gestart, zodat Dennis Beekwilder zijn huidige werkzaamheden kan overdragen en zich kan focussen op zijn nieuwe rol als vestigingsleider Breda. De lijntjes met de makelaar zijn uitgezet en de eerste nieuwe monteur is inmiddels aangenomen en wordt op dit moment ingewerkt door Team Oranje.
De officiële openingsdatum staat op 1 september. Hopelijk kunnen wij deze mooie gebeurtenis dan spetterend vieren, zonder beperkingen.

Ik wens iedereen een heel mooi, zonnig en vooral en gezond voorjaar!