Per 2023 introduceert RJ Networks & Security een nieuw team binnen de organisatie: Team Retail. Het team is de nieuwste aanvulling op de huidige teams, o.a. Blauw, Paars, Groen, Oranje en New Professionals. Waar deze teams zich al richtten op distributiecentra, warehouses, kantoren, bedrijfspanden en industrie, zal het nieuwe Team Retail zich volledig gaan richten op – de naam zegt het al – projecten in de retail sector.

De komende jaren zullen de projecten voor Team Retail met name plaatsvinden binnen supermarkten door heel Nederland en soms net buiten de landsgrenzen. Er gaat namelijk veel veranderen binnen diverse supermarktketens, zoals Jumbo en Plus.

Jumbo RJ Team Retail

Team Retail zal zich bezighouden met de aanleg van volledige datanetwerken binnen o.a. deze supermarktketens. Denk hierbij aan de WiFi, computers, printers, kassa’s, pinautomaten, weegschalen, telefoon en klantenregistratie. En niet alleen ontzorgt Team Retail in het updaten van het datanetwerk, ook voorziet het team de winkelpanden van nieuwe beveiligingsinstallaties. De brandmeld- en ontruimingsinstallaties worden door RJ onder handen genomen en ook verzorgt het team de installaties voor inbraak, camera’s en toegangscontrole.

Joey Ruhl, Projectteam Cöordinator bij RJ Networks & Security, gaat de hechte groep vakmensen binnen het nieuwe Team Retail aansturen. Hij loopt al enige tijd mee bij RJ en heeft er veel zin in: “"In 2017 ben ik met veel plezier begonnen bij RJ Networks & Security en ben trots en dankbaar dat ik na het behalen van mijn diploma als bedrijfsadministrateur in 2020 de stap kunnen maken naar Team Groen als Projectteam Medewerker. Vanaf 1 januari 2023 heb ik de kans gekregen om Team Retail op te starten in de rol van Projectteam Coördinator.”

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van dit bericht en zie jij werken als monteur in de retail sector ook wel zitten? En hou jij wel van avontuur en elke week in een andere stad werken? Lees dan direct onze vacature voor Retail Monteur en wie weet start jij binnenkort wel bij RJ Networks & Security als het nieuwste teamlid van Team Retail!

RJ Team Retail3