RJ Networks & Security bestond afgelopen oktober 20 jaar! Om dat te vieren organiseren we een Open Dag op onze locatie in Schijndel. Een leuke dag volop demonstraties, workshops, rondleidingen, gezellig borrelen en eten in de tent. Iedereen is welkom: van onze klanten, opdrachtgevers en leveranciers tot familie, vrienden en dorpsgenoten.

RJ organiseert de Open Dag op de eigen locatie, Nobelweg 12 in Schijndel. De Open Dag zal plaatsvinden op zaterdag 16 juli van 15.00 - 19.00 uur. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een demonstratie ThermalRadar en beveiligingscamera's van PERISEC (live vanuit de Demo Bus), een demonstratie glasvezellassen door RJ's eigen collega's, diverse workshops voor aanstormende talenten en rondleidingen door het kantoor en het magazijn van RJ Networks & Security. Voor de kids is er ook een springkussen aanwezig op het terrein.

Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een lekker hapje en drankje. Je kan lekker borrelen in de tent die op het terrein wordt geplaatst, je kan een schepijsje halen bij RJ's eigen ijscokar en vanaf 18:00 staat er een snackwagen waar je lekkere friet en snacks kan krijgen.

Kom je ook? Meld je aan via de aanmeldpagina: www.rjns.nl/opendag2022