Het is december 2021 en ik denk dat iedereen terugkijkt op wederom een heel bijzonder jaar.


Het blijven onzekere tijden en dat is voor niemand prettig.


Toch moeten we positief blijven en de kansen blijven zien, dat hebben wij bij RJ Networks & Security dan ook zeker gedaan. Op 1 oktober 2001 is RJ Networks opgericht en precies 20 jaar later openden wij onze nieuwe vestiging in Breda.


De vestiging Breda heeft een vliegende start gemaakt. Om die reden zijn we dringend op zoek naar nieuwe medewerkers uit deze regio om onze teams te versterken.


RJ Academy

De RJ Academy begint steeds meer vorm te krijgen. In de afgelopen maanden zijn er vijf nieuwe medewerkers bij RJ gestart, waarvan drie assistent monteurs die wij via de RJ Academy zelf helemaal gaan opleiden tot monteur.


Tevredenheid

Medewerkers- en klanttevredenheid is voor RJ Networks & Security zeer belangrijk.

Een tevreden medewerker zorgt immers voor een tevreden klant. We meten dit continue en scoren gemiddeld over 2021 een 8,4 op medewerkerstevredenheid en een 8,7 op klanttevredenheid.

Hele mooie cijfers waar ik ontzettend trots op ben!


Nieuwe website

Om onze klanten en potentiële medewerkers een nog beter beeld te geven wat voor mooi bedrijf

RJ Networks & security is, hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website. Goed nieuws, deze is in december live gegaan! Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje op www.rjns.nl.


Succesvol

Het afgelopen jaar hebben onze projectteams in samenwerking met onze vaste opdrachtgevers én met nieuwe opdrachtgevers weer vele mooie projecten gerealiseerd. De projecten zijn uitgevoerd in diverse marktsegmenten. We merken dat met name in de logistieke sector onze combinatie van data & security een unieke winnende combinatie is. Het afgelopen jaar hebben we daarom door heel Nederland naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers een groot aantal nieuwe distributiecentra voorzien van een complete data- en security installatie.


In 2022 staan ons weer hele mooie projecten te wachten, maar voordat we daarmee starten gaan we eerst genieten van een welverdiende kerstvakantie.


Ik wens iedereen prettige feestdagen en vooral een gezond 2022 toe!

Blog Dec21b