Project:

Steris

Locatie:
Venlo
Gebruikte technieken:
Data Netwerk, Glasvezel, Camerabewaking, Intercom, Toegangscontrole

Projectomschrijving

RJ Networks & Security is in 2020 door Van Dorp gevraagd om als zwakstroom installatie partner voor de nieuwbouw uitbreiding van het pand van Steris te Venlo samen te werken. RJ Networks & Security heeft de disciplines data installatie, glasvezel netwerk, camera installatie, intercom installatie en toegangscontrole geïnstalleerd.

Introductie Bedrijf

Steris is een toonaangevend leverancier op het gebied van infectiepreventie en andere medische producten en diensten. Steris richt zich voornamelijk op klanten in de gezondheidszorg, farmaceutische producten en medische hulpmiddelen. Steris heeft op dit moment meerdere vestigingen in Nederland. Naast het huidige pand van Steris Venlo is in 2020 een nieuwbouw van 5.000m2 gerealiseerd. Het betreft een productieruimte waarin producten uit de medische wereld worden gesteriliseerd. Uitgevoerde werkzaamheden RJ Networks & Security heeft een Siemon U/FTP Cat.6A data netwerk aangelegd, diverse OM4 glasvezelverbindingen tussen de patchkasten en de backbone naar het bestaande pand, Mobotix camera installatie, intercom installatie en Paxton toegangscontrole geïnstalleerd.

Samenwerking

Al met al kan teruggekeken worden op een fijne samenwerking met Van dorp, Willems bouwbedrijf en Steris. Het contact gedurende de uitvoering is altijd prettig verlopen, er heerste continu een collegiale sfeer. Hierdoor werden de deadlines op een eenvoudige en prettige wijze behaald.

Conclusie

Wij, als RJ Networks & Security, zijn trots op het eindresultaat die samen met Van Dorp is gerealiseerd. Na oplevering hebben wij het project met Van Dorp geëvalueerd. In totaal zijn wij beoordeeld met een 8 als eindcijfer. Ondanks het goede resultaat en de fijne samenwerking, streeft RJ Networks & Security altijd naar perfectie. De kleine verbeterpunten nemen wij daarom graag mee naar het volgende project.