Onze expertise: Brandmeld- en Ontruimingsinstallaties

Branddetectie

Brand is alles verwoestend en kan dramatische gevolgen hebben. Niet alleen kan het hebben van de juiste brandmelder en ontruimingsinstallaties mensenlevens redden, de juiste installaties en vroegtijdige detectie voorkomen ook schade aan bedrijfseigendommen. De aanleg van brandmeld- en ontruimingssystemen dient daarom te voldoen aan zeer strenge regelgeving.

Erkend Installatiebedrijf

Bij RJ Networks & Security werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen en beschikt onze projectteams over Installatiedeskundigen, onderhoudsdeskundigen en projecteringsdeskundigen. RJ Networks & Security is een erkend BMI en OAI installatiebedrijf waardoor onder Attest brandmeld- en ontruimingsinstallatie kunnen en mogen aanleggen.

2 U5 A9144 RJ Networks
Volledige ondersteuning

Van het opstellen van het PVE, de projectie, ontwerp, het inbedrijfstellen, certificeren én onderhouden van de aangelegde brandmeld- en ontruiming installaties: wij kunnen het volledige traject verzorgen. Naast het reguliere onderhoud en 24/7 storingsdienst kunnen wij ook de maandelijkse beheerderstaken voor je uit handen nemen. Op die manier heb je altijd één helder aanspreekpunt.

Wij leveren onder meer de volgende kwaliteitsmerken brandmeld- en ontruimingssystemen:
Honewell, Morley, Notifier, Hertek en NSC

Dekra BMIOAI

"Wij zijn een Erkend Installatiebedrijf voor Brandmeld en Ontruiming installaties"

Terug naar diensten