Onze expertise: Camerabeveiliging

IP Camera Installaties

Bij RJ Networks & Security weten we dat camerabeveiliging meer is dan enkel het plaatsen van een paar camera’s. Met onze ruime ervaring in de sectoren Logistiek (TAPA), onderwijs, retail en casino’s zijn wij gewend dat er hoge eisen gesteld worden. Daarbij vereist iedere situatie, iedere organisatie, een specifieke en unieke oplossing die camerabeelden van uitstekende kwaliteit opleveren. Beelden die eenvoudig kunnen worden veiliggesteld en bekeken, zowel lokaal op een NVR of Server of via de Cloud.

Onze experts werken met de nieuwste IP-camerasystemen. Naast perfecte camera beelden zijn er nog veel meer functionaliteiten mogelijk. Denk hierbij aan videoanalyse, track & trace, inzicht in klantgedrag (door klantentelling), kassakoppelingen, gezichtsherkenning en winkel- en verkoopgedrag. Ook kunnen onze camera installaties worden ingezet voor kentekenherkenning (ANPR) en beschikken wij over thermische camera’s waarmee detectie mogelijk is. Door de mogelijkheden van onze apparatuur optimaal te benutten, ben je in staat om veel meer uit jouw organisatie te halen en ben je verzekerd van een goede beveiliging.

Camera op mast
Camerabeveiliging buitenterreinen

Voor buitenterreinen verzorgen wij de levering en plaatsing van cameramasten en veldkasten. Daarbij kunnen wij het inblazen van de glasvezelkabel in HDPE of DUCT geleiderbuizen, eventueel gecombineerd met graaf- en infra-werkzaamheden verzorgen. Op de installaties van RJ Networks & Security geven wij een uitstekende garantie. Daarnaast bieden wij ook een onderhoudscontract aan. Als je hiervoor kiest controleren en onderhouden wij de door ons geïnstalleerde installatie op jaarlijkse basis en kun je gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst.

Continue toezicht

De camera beelden kunnen worden aangesloten op de videotoezichtcentrale. De binnenkomende beelden worden geregistreerd en live bekeken, indien nodig opgevolgd door het inschakelen van beveiligingsbedrijven, brandweer of politie.

Om bij RJ Networks & Security betrouwbaarheid en gebruiksgemak te kunnen waarborgen werken wij met de volgende kwaliteitsmerken:
I-PRO (Panasonic), Dahua, Axis, Mobotix, Milestone, Video Insight (VMS)

Infra werkzaamheden camera beveiliging
Terug naar diensten