Glasvezelnetwerken Glasvezelnetwerken

Glasvezelnetwerk: kies voor snelheid en kwaliteit

Tegenwoordig worden er steeds hogere netwerksnelheden over langere afstanden gevraagd, voor het aansluiten van “industriële” apparatuur, securityinstallaties of het d.m.v. een backbone, verbinden van patchkasten. Door te kiezen voor het juiste glasvezelnetwerk ben je verzekerd van hoge datatransportcapaciteit en -datasnelheden en bandbreedte over grote afstanden.

Glasvezelnetwerk:

Bij RJ Networks & Security zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, installeren, opleveren én certificeren van high-end glasvezelnetwerken. Projecten worden door ons van begin tot eind uitgevoerd en opgeleverd. Inclusief alle bijbehorende apparatuur zoals 19” patchkasten, veldkasten, UPS-noodstroomvoorzieningen switches, SFP Modules en patchkabels.

Voor het lassen van de glasvezelverbindingen maken onze experts gebruik van moderne fusie lasapparaten. Hierdoor kunnen wij zowel OS2 single-mode als OM3, OM4, OM5 multimode glasvezelverbindingen lassen. Ook verzorgen wij het inblazen van de glasvezelkabel in HDPE of DUCT-geleider buizen, eventueel gecombineerd met graaf- en infra-werkzaamheden.

2 U5 A9068 RJ Networks
Glasvezelnetwerk: Certificatie en certificatie-metingen

Om de kwaliteit van de door ons aangelegde glasvezelverbindingen te borgen wordt door middel van een OTDR of Fluke meter iedere verbinding getest. Bij oplevering van het project krijg je van ons een glasvezel meetrapport. Indien gewenst kunnen wij het glasvezelnetwerk certificeren, dit kan tot een periode van 25 jaar. Je krijg dan volledige garantie op het complete glasvezelnetwerk, van arbeid tot materiaal. Voor het oplossen van storingen of het repareren van defecte glasvezelverbindingen kun je terecht bij onze projectteams.


RJ Networks & Security certificeert de volgende data en glasvezelnetwerken:
Commscope Netconnect en Systimax, Corning, Leviton, Excel, Leoni, Dätwyler, Nexans, Panduit, Siemon en R&M

Terug naar diensten