Onze expertise: Inbraakbeveiliging

Beveiliging op maat

Betrouwbare inbraakbeveiliging draait niet alleen om de techniek, maar is een samenspel tussen technische, organisatorische en bouwkundige maatregelen. RJ Networks & Security is een VEB-erkend beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in inbraakbeveiliging met veel ervaring in de hogere risicosectoren zoals logistiek (TAPA), retail, casino’s en onderwijsinstellingen.

Eisen en wensen

Wanneer je voor RJ Networks & Security kiest bespreken we eerst samen de wensen en behoeften en kijken wij naar de risico’s en aanvullende eisen die door bijvoorbeeld door een TAPA certificering of de verzekeraar worden gesteld. Samen met jou stellen wij een intakedocument stellen wij een beveiligingsplan en programma van eisen op, dat voldoet aan de geldende regelgeving (VRKI).

Expertise en certificering

Onze experts zijn in het bezit van een VOG-, MBV- en/of TBV-diploma en hebben ervaring met de TAPA certificering eisen. Ook worden zij in onze eigen RJ academy doorlopend getraind op de laatste ontwikkelingen, regelgeving en technieken waardoor je altijd up-to-date advies kan verwachten. Van het begin tot eind van het project voorzien we je van professioneel advies, vakkundige installatie en onderhouden wij het inbraaksignaleringssysteem met een VEB-beveiligingscertificaat of opleverbewijs.

Inbraak code bediendeel 2
Waarborging & opvolging

Op de installaties van RJ Networks & Security geven wij een uitstekende garantie. Daarnaast bieden wij ook een onderhoudscontract aan. Als je hiervoor kiest controleren en onderhouden wij de door ons geïnstalleerde installatie op jaarlijkse basis en kun je gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst. Het inbraaksignaleringssysteem kan worden aangesloten op de particuliere alarmcentrale (PAC) De binnenkomen meldingen worden geregistreerd en opgevolgd door het inschakelen van de eigenaar, bewakingsdienst, brandweer of politie.

Wij werken onder andere met de volgende kwaliteitsmerken:

Integra (Satel) , Aritech (UTC), Alphavision (Alphatronics), Vanderbilt.

Inbraak beveiliging 2021 10 22 15 18 26 003
VEB Erkend bedrijf

*Wij zijn een VEB Erkend Installatiebedrijf

Terug naar diensten