Onze expertise: Smart Sensor Lighting System

Efficient en milieuvriendelijk

Door een ‘smart’ netwerk van sensoren aan te leggen kun je kostbare data verzamelen. Belangrijke basisgegevens die je kunt gebruiken voor het aansturen van onder andere monitoren en andere faciliteiten binnen verschillende werk- en kantoorruimten. Door voor een smart netwerk of lichtsysteem te kiezen verhoog je de efficiëntie op kantoor en bespaar je geld. Ook is een Smart Sensor Lighting System of smart netwerk goed voor het milieu doordat het de emissie of uitstoot van schadelijke stoffen verlaagt.

Ideale applicatie voor Smart Buildings

Het Smart Sensor Lighting System van RJ Networks & Security is een uniek LED-verlichtingssysteem waarop merkonafhankelijk LED-verlichtingsarmaturen kunnen worden aangesloten. Het voordeel? Energieverbruik en verlichtingskosten worden tot een minimum beperkt.

Ons unieke systeem werkt op basis van een laag voltage met een Cat.6/Cat.6a datanetwerk. Het sensorensysteem zorgt voor de voeding van de LED-verlichtingsarmaturen en laat tegelijkertijd belangrijke data zien. Denk hierbij aan de bezettingsgraad van ruimten en kantoren, maar ook omgevingstemperaturen en het energieverbruik. Tegelijkertijd detecteert het Smart Sensor System beweging en daglicht, hiermee kunnen systemen in gebouwen slimmer worden gemanaged.


Sensor RJ

Smart Sensor Lighting System

Gecertificeerd installateur

RJ Networks & Security is een gecertificeerd Smart Sensor System-installateur. Onze experts kijken graag met je mee, geven persoonlijk advies en kunnen alles vertellen over de werking en voordelen van dit soort smart systemen. Benieuwd naar de voordelen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op, of download onze folder met meer informatie.

Terug naar diensten