Sensoring & Monitoring Maak je gebouw Slimmer, Gezonder en Veiliger

3d8dc5526e2a4e3cb195d0fc21419b0c large

We brengen 90% van onze tijd binnen door in ruimtes waarbij we als vanzelfsprekend aannemen dat deze gezond, veilig en duurzaam zijn. De werkelijkheid is echter wel wat weerbarstiger, de luchtkwaliteit binnen gebouwen is 2 tot 5 keer slechter, minimaal 30% van de gebouwen verspillen energie en meer dan 40% van alle CO2 uitstoot wereldwijd is afkomstig van de gebouwde omgeving.

Een slim, gezond en veilig gebouw levert een bijdrage levert aan de doelstellingen van je organisatie, het geluk van de mensen die erin werken, een duurzamere wereld en zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Je wil een vanzelfsprekende beheersing van comfort, energieverbruik en het voorspellen van de onderhoudsbehoefte van het gebouw. Op basis van verkregen inzichten wil je daarnaast in staat zijn optimalisaties door te voeren. Om dit te kunnen realiseren werken wij, in strategisch partnership, samen met Avelution.

Monitoring

Monitoring gaat over het structureel bijhouden van de inzet van middelen, uitgevoerde activiteiten en behaalde prestaties. Onze technologie en specialisten geven inzicht in gebruik en prestaties, helpen om te verbeteren en ontzorgen. De diensten lenen zich voor elk type gebouw. Data uit het gebouw wordt real-time verzameld en opgeslagen. Er worden prestatie indicatoren gedefinieerd waardoor er direct inzicht is bij overschrijding. Het systeem is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik.

Sensoren

De snelle toename van apparaten creëert kansen om sneller inzicht te krijgen door te verbinden wat nu niet is verbonden. IoT-oplossingen bieden nieuwe manieren om de efficiëntie te verhogen, klanten te betrekken, met meer inzichten nieuwe functionaliteiten toe te voegen en prestaties te borgen.

Het IaaS platform platform levert u sensoren en Inzicht as a Service. Wij hebben sensoren die inzicht geven op relevante vraagstukken in gebouwen, comfort, energieverbruik, bezetting/ benutting en gebruikerstevredenheid. We maken hiermee mensen meer bewust maken van het gebouw en de omgeving en creëren inzichten welke aanzetten tot actie. Direct bruikbaar om de dienstverlening of leefomgeving te verbeteren.

Terug naar diensten