Onze expertise: WiFi netwerken

Een betrouwbaar en snel WiFi netwerk in onmisbaar binnen ieder gebouw en organisatie. Om die reden is het belangrijk dat een WiFi netwerk met aandacht en oog voor detail wordt ontworpen en aangelegd. Bij RJ Networks & Security zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen én programmeren van betrouwbare WiFi netwerken.

Een WiFi netwerk op maat

Als je op zoek bent naar een WiFi netwerk dien je al in het voortraject de juiste keuzes te maken. Samen nemen we de wensen en vereisten door en inventariseren we waarvoor je het WiFi netwerk allemaal wilt gaan gebruiken. Je kunt onder meer kiezen welke snelheid en bandbreedte je wilt gebruiken, of er een gastennetwerk met login moet worden aangemaakt en of er beveiliging en spraak moet worden ingesteld. Op basis van een plattegrond van de locatie kunnen wij vervolgens snel een eerste ontwerp maken. Hierop visualiseren wij de signaalsterkte en bepalen het aantal benodigde accespoints.

Altijd optimale dekking met de WiFi site survey

Om in een bestaande omgeving de exacte en optimale dekking perfect te kunnen bepalen, is het aan te raden om door ons een site survey te laten uitvoeren. Op locatie analyseert een van onze WiFi experts de optimale dekking via een wireless accespoints dat gekoppeld is aan een analyzer. Zodra het onderzoek klaar is worden alle resultaten nauwkeurig met elkaar vergeleken en overzichtelijk vermeld in een rapport. Hiermee voorkom je altijd dat er te veel of juist te weinig wireless access points worden geplaatst en bespaar je kosten.


Bij RJ Networks & Security installeren wij verschillende fabricaten accespoints waaronder: Cisco – Aruba – Extreme Networks

Wi Fi montage
Terug naar diensten