RJ Networks & Security is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en installeren van complete U/UTP, F/FTP, S/FTP datanetwerken, multimode- en singlemode glasvezel verbindingen en WiFi-netwerken.

De projecten worden door ons volledig uitgevoerd en opgeleverd, inclusief alle bijbehorende 19"-patchkasten en UPS-noodstroomvoorzieningen. Doorlopend investeren wij in zowel de opleidingen als de uitrusting van onze medewerkers. Onze kracht is om projecten efficiënt uit te voeren en storingen snel te verhelpen.

De datanetwerken worden op basis van behoefte in diverse categorieën aangelegd, variërend van Cat.5e, Cat.6, Cat.6a t/m Cat.7a.

Op glasvezelgebied monteren en/of fusielassen wij zowel single-mode als multimode glasvezel verbindingen. Ook verzorgen wij het inblazen van de glasvezelkabel in HDPE of geleiderbuizen, eventueel gecombineerd met graaf- en infra-werkzaamheden.


Certificatie-metingen

RJ Networks & Security beschikt over de nieuwste Fluke meetapparatuur. Elk project wordt door ons standaard opgeleverd met een certificatie-meting en meetrapport. Indien gewenst kan het netwerk door ons worden gecertificeerd voor een periode van maximaal 25 jaar. U ontvangt dan volledige garantie op het complete netwerk, op zowel arbeid als materiaal.

RJ Networks & Security certificeert de volgende data- en glasvezelnetwerken:

Brand-Rex, Commscope Netconnect en Systimax, Corning,

Excel, Leoni, Dätwyler, Nexans, Molex, Panduit, Siemon en R&M

 

 

Wifi-Netwerken

 

De juiste keuze

Als u behoefte heeft aan een WiFi-netwerk, dient u een goede keuze te maken in het voortraject. Wij nemen met u de wensen en vereisten door, waarmee wij kunnen inventariseren waarvoor u dit netwerk wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit onder meer welke snelheid en bandbreedte, een gastennetwerk met login, beveiliging en spraak. Op basis van een plattegrond kunnen wij eenvoudig en snel het eerste ontwerp maken. Hierop visualiseren wij de signaalsterkte en bepalen het aantal benodigde accespoints.  

 

WiFi site survey

Om in een bestaande omgeving de exacte en optimale dekking zo goed mogelijk te kunnen bepalen, adviseren wij om door RJ Networks & Security een site survey te laten uitvoeren. Deze wordt op locatie uitgevoerd door één van onze WiFi-specialisten die dat analyseert met een wireless accesspoint, gekoppeld aan een analyzer. Alle resultaten worden nauwkeurig geanalyseerd en in een overzichtelijk site survey rapport getoond. Hiermee voorkomen wij dat er te veel of te weinig kostbare wireless access points worden geplaatst.

 

RJ Networks & Security installeert verschillende fabricaten accespoints.
Afhankelijk van de situatie wordt er gekozen uit bijvoorbeeld:

Xirrus - Cisco - Aerohive - Ruckus - Ubiquity - Aruba - Lancom

 

Terug