Inbraakbeveiliging, toegangscontrole en brandmeldsystemen

RJ Networks & Security is een VEB-erkend beveiligingsbedrijf en ook DEKRA gecertificeerd brandmeldinstallatiebedrijf. Wij hebben meer dan 16 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van uiteenlopende inbraak-, camera-, toegangscontrole-, brandmeld- en ontruimingssystemen.

 

Elektronische beveiliging is en blijft maatwerk en vooral ook mensenwerk. Onze professionals willen, gedreven als zij zijn, voorop blijven lopen in deze razendsnel veranderde technische markt. Er wordt daarom veel geïnvesteerd in het opleiden en trainen van onze medewerkers. Dankzij hun deskundigheid en inzet staan ze garant voor de kwaliteit van de geïnstalleerde systemen. Al onze systemen voldoen aan de strengste eisen en zijn, na een korte instructie door onze medewerker, zeer gemakkelijk in gebruik.

 

Beveiligingsinstallaties worden steeds vaker uitgevoerd op basis van IP- technologie.

RJ Networks & Security wil, mede door haar jarenlange ervaring met de aanleg van datanetwerk-infrastructuren, in een vroeg stadium met u meedenken. Hierdoor kan de benodigde infrastructuur universeel worden aangelegd en voor meerdere disciplines worden gebruikt.

 

Inbraakbeveiliging

Op basis van uw wensen wordt er een programma van eisen op gesteld (PVE). Hieruit volgt een uniek beveiligingsplan, dat voldoet aan de geldende regelgeving (VKRI).

Onze medewerkers zijn in het bezit van VOG-, MBV- en of TBV-diploma. U krijgt professioneel advies en een vakkundig geïnstalleerd en onderhouden inbraaksignaleringssysteem.

 

Voor inbraakbeveiliging installeert RJ Networks & Security o.a. de volgende kwaliteitsmerken:

Integra (Satel) , Aritech (UTC), Alphavision (Alphatronics), Vanderbilt.

IP-camerasystemen

 

Wij zijn ons ervan bewust dat camerabewaking veel meer is dan het plaatsen van enkele camera’s. Iedere situatie vraagt om een specifieke oplossing die beelden van uitstekende kwaliteit moeten opleveren. En deze moeten eenvoudig kunnen worden veiliggesteld en bekeken. Naast veiligheid bieden de nieuwste IP-camerasystemen veel meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld inzicht in klantgedrag (door klantentelling), kassakoppelingen, gezichtsherkenning en winkel- en verkoopgedrag.

RJ Networks & Security installeert de volgende kwaliteitsmerken, die staan voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak op het gebied van IP-camerasystemen:

Panasonic, Dahua, Axis, Mobotix.

Branddetectie

De aanleg van brandmeld- en ontruimingssystemen dient te voldoen aan de strenge regelgeving. Onze medewerkers zijn in het bezit van het diploma ‘Installatiedeskundige’.

RJ Networks & Security kan voor u het volledige traject verzorgen: het opstellen van het PVE, alsmede de projectie, het ontwerp, het inbedrijfstellen en het certificeren van de systemen.

Naast het reguliere onderhoud kunnen wij ook de maandelijkse beheerderstaken voor u uitvoeren.

 

Wij leveren onder meer de volgende kwaliteitsmerken brandmeld- en ontruimingssystemen:

Bosch, C-tec, Notifier en NSC

 

Toegangscontrole & Intercomsystemen

Met een toegangscontrolesysteem verkleint u - tijdens werktijden - de kans op diefstal. U houdt deuren gesloten voor onbevoegden, maar dan zonder die vervelende sleutels. Het systeem registreert wie er waar en op welk tijdstip naar binnen is gegaan. Door de koppeling met intercom- en camerasystemen kunt u ook deuren veilig op afstand beheren.

 

Onze teams worden doorlopend opgeleid en beschikken over de kennis om voor iedere situatie de best passende oplossing te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele kennis van de hedendaagse IP-technologie bieden wij u state of the art oplossingen.

 

RJ Networks & Security levert onder meer de volgende merken toegangscontrole- en intercomsystemen:

Paxton, Aritech (UTC) , Urmet (Elbo), Integra (Satel).

Terug