Joep Eijkens - BCS HRM & Salarisadministratie

De klantbehoefte

BCS HRM & Salarisadministratie is een leverancier van software om HR-processen te automatiseren. Dat doet BCS al veertig jaar voor ongeveer 160.000 medewerkers van 7.500 bedrijven.

“De relatie tussen BCS en RJ Networks & Security bestaat al sinds 2003 en is ontstaan toen wij een nieuw datanetwerk wilden in ons kantoor in Den Dungen”, vertelt Joep Eijkens, Algemeen Directeur van BCS.

“Na onze verhuizing naar een nieuw kantoor in Den Bosch heeft RJNS onder meer het brandmeldsysteem, detectiesysteem, de inbraakbeveiliging en het toegangscontrolesysteem voor ons aangepast en uitgebreid.”

Eijkens: “Drie jaar geleden is BCS overgenomen. Sindsdien zijn we regelmatig van leverancier gewisseld, maar over RJNS hebben we nooit getwijfeld. Sterker nog, zij hebben ons uitstekend geholpen bij de extra investeringen in ons datanetwerk, branddetectiesysteem, onze hardware, telefonie en beveiligingsinstallatie. Momenteel zijn we bezig met de aanleg van een camerasysteem. Ook hierbij is geen enkele twijfel mogelijk: RJNS moet dit aanleggen.”

De oplossing van RJ Networks & Security

“Toen wij in dit pand betrokken, maakte ik voor het eerst kennis met RJ Networks & Security”, aldus Rene de Jong, systeembeheerder bij BCS. “Het voelde meteen goed. Door de prettige communicatie en dezelfde manier van denken, wist ik meteen: dat wordt makkelijk schakelen in de toekomst. RJNS heeft destijds al onze netwerken uitgebreid en gemoderniseerd, het alarmsysteem gecheckt en opnieuw gecertificeerd en het brandmeldsysteem up-to-date gebracht. Later hebben ze het brandmeldsysteem nog verder aangepast naar een branddetectiesysteem en een Early Smoke Systeem gemonteerd in onze serverruimte.”

“RJNS verzorgt ook 24/7 service -en onderhoudsdiensten naar volle tevredenheid. Kenmerkend zijn de korte lijnen, flexibiliteit en de snelle manier van reageren. We weten dat het altijd geregeld wordt, of het nu dinsdagmiddag is of zaterdagmorgen!” De geleverde meerwaarde “De samenwerking met RJNS ervaren wij als zeer positief en persoonlijk. Ze schakelen snel, hanteren korte lijnen en hebben vaste contactpersonen. Het voelt bijna alsof wij privileges hebben.”

“Vertrouwen moet je verdienen. Zeker een partij als RJ Networks & Security. Zij vangen veel risico’s voor ons af voor onze brandmeldinstallatie, inbraakbeveiliging en ons datanetwerk. Je moet dan zeker zijn van de kwaliteit en een perfecte relatie met elkaar hebben. Je gaat dan niet zomaar in zee met een leverancier die mogelijk goedkoper is. De reden van onze langdurige samenwerking is júíst dat we weten dat ons bedrijf in goede handen is bij RJNS.”

De conclusie van de klant

“Wij treffen zelden een samenwerking aan zoals die met RJNS. Ze zijn altijd thuis, staan voor je klaar, luisteren, komen langs en denken in oplossingen. Precies wat wij onze klanten ook graag bieden: een hoog serviceniveau, vertrouwde relatie, langdurig partnership en ondernemen op basis van vertrouwen.”