Eric van Dooren - Fit20

De klantbehoefte

Eric van Dooren, eigenaar van twee Fit20 studio’s in Den Bosch en Vught, zocht een oplossing om zijn leden te begeleiden gedurende de lockdown.

“Onze leden trainen één keer per week twintig minuten. Onze unieke methode maakt hen weerbaarder, sterker, vitaler en energieker. Wij helpen mensen terug naar hun oorspronkelijke DNA-kracht. Onze trainingen worden altijd een-op-een gegeven, maar door de coronamaatregelen was het voor onze studio onmogelijk om leden te begeleiden.”

“Ik dacht al langer na over een onlineoplossing. Uiteindelijk bedacht ik een ideale manier om onze leden veilig te blijven trainen en begeleiden. Volledig coronaproof, maar wel omgekeerd: mijn leden komen naar de studio en ik ben op een andere locatie!”

“Via de businessclub van FC Den Bosch kwam ik in contact met Roel. Al snel ontdekten we onze overeenkomstige gedachten over sporten en hebben we zakelijk nader kennisgemaakt. Tijdens de tweede lockdown zocht ik opnieuw contact met Roel om de mogelijkheden in kaart te brengen en mijn idee van online training en begeleiding concreet te maken.”


De oplossing van RJ Networks & Security

“Roel was meteen enthousiast en kwam op locatie kijken. Wat ik erg waardeer, is dat hij direct meedacht in mogelijkheden. Hij verplaatste zich uitstekend in mijn situatie. Zo bekeek hij niet alleen wat er technisch nodig en mogelijk was, maar wilde hij er ook een financieel haalbare businesscase van maken.”

“Hij kwam bijvoorbeeld met een alternatieve manier van ‘contact met mensen’. Hij wees me op de mogelijkheden van FaceTime en het gebruik van iPads. Daarnaast installeerden we twee camera’s en een elektronisch slot op de deuren, die ik op afstand bedien met mijn telefoon. Hierdoor heb ik spraak, beeld en controle op wie binnenkomt. Bovendien bieden de twee camera’s mij meer overzicht op de houding van de leden, wat een groot voordeel is ten opzichte van fysiek begeleiden.”

“Ik ben zeer onder de indruk van RJNS. Alles is snel en fantastisch geregeld. Binnen een week draaide het hele systeem. Uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.”

De geleverde meerwaarde

“In feite heeft RJNS een complete maatwerkoplossing voor mij bedacht. Deze hoogstaande dienstverlening verwacht je
misschien alleen bij grote klanten van RJNS, maar niets is minder waar. Dat ik, als relatief kleine ondernemer, deze mate van service en dienstverlening ervaar, zegt alles waar RJNS voor staat. Snel, klantvriendelijk, meedenkend. Echt alleen maar lof!”


De conclusie van de klant

“Ik heb goed contact met service-coördinator Bart Voets. Ik hoef hem maar te bellen en hij regelt direct alles. Hij komt met duidelijke antwoorden, die voor niet-techneuten prima te begrijpen zijn. Prettig!”

"Ze hebben ruimschoots aan mijn verwachtingen voldaan"

“Ik zou RJNS aan iedereen aanbevelen. Voordat ik met iemand in zee ga, is het belangrijk dat er een klik is. Die klik was er direct. Daarna is mijn vertrouwen in RJNS alleen maar groter geworden. Ze hebben ruimschoots aan mijn verwachting voldaan. RJNS is een prachtig bedrijf, waar ik zeer gecharmeerd van ben!”