Mark den Dekker - Ingram Micro

De klantbehoefte

RJ Networks & Security heeft voor de eigenaar van het nieuwe warehouse alle datasystemen aangelegd en geïnstalleerd. Ingram Micro, de huurder, is een grote logistieke dienstverlener en zocht na oplevering een partner op het gebied van datanetwerken en beveiligingsinstallaties voor alle aanpassingen in het warehouse. Het warehouse moest exact aan de specifieke behoeften en werkprocessen van Ingram Micro voldoen en op de meest ideale manier ingericht worden. Een dergelijk gebouw wordt namelijk casco opgeleverd.

“De buitenkant van het warehouse is gebleven zoals het is gebouwd, maar binnen hebben we de installatie volledig omgebouwd en data-netwerken en beveiligingsinstallaties opgebouwd en geïnstalleerd conform onze specifieke behoeften, zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen en de veiligheid van hun producten kunnen garanderen.

” Het ‘op maat maken’ van het warehouse werd uitgevoerd binnen een zeer uitdagende tijdsplanning.

De oplossing van RJ Networks & Security

Het team van Dennis Beekwilder heeft op daadkrachtige en flexibele wijze dit project opgepakt met Bras Elektrotechniek. Transparant, flexibel en met een uitstekende bereikbaarheid. De combinatie van data-netwerken en beveiliging met één partner te kunnen realiseren, is zeer waardevol.

“De vaste contactpersonen waren altijd bereikbaar, zowel op de vloer als op projectmanagementniveau. We zijn ons ervan bewust dat we een dynamische organisatie zijn, waardoor we regelmatig van planning wijzigen bij vernieuwde inzichten. Het team van Dennis heeft daar prima op ingespeeld. Flexibel, effectief, altijd meedenkend en tegen een marktconforme prijs.”

De geleverde meerwaarde

“Hoewel wij een duidelijk beeld hebben van hoe wij de beste logistieke dienstverlening kunnen bieden, hechten wij veel waarde aan kennis en advies van onze partners. Ook RJ Networks & Security heeft daarin een wezenlijke bijdrage geleverd, onder meer door het meedenken in de planning met zeer uitdagende deadlines. Niet alleen dankzij de werkzaamheden van hun, maar ook door hun flexibele instelling richting andere partijen bij de uitvoering, werd onze ambitieuze planning gehaald. De samenwerking met RJNS heeft ons dus een goedwerkende oplossing en een nieuw partnerschap opgeleverd op het gebied van datanetwerken en beveiligingsinstallaties..”

De conclusie van de klant

“Wij willen graag langdurig samenwerken met partijen en zijn daarom altijd op zoek naar partnerships. We zien RJ Networks & Security als een partner die zich transparant, bereidwillig, flexibel en betrouwbaar heeft getoond.

“Bij een volgend project zullen we RJ Networks & Security zeker aanbevelen bij de installateur!”