Het is onze missie om continu te verbeteren. Daarom staan persoonlijke groei en werkplezier bij RJ Networks & Security voorop. Daarom hebben we de RJ Academy opgericht. Het maakt niet uit of je net uit de schoolbanken komt, juist een hele andere draai wil geven aan je carrière of al de nodige ervaring hebt als datamonteur. Bij ons stop je nooit met leren! Je krijgt de kans om te ontdekken wat je leuk vindt, waar je goed in bent en hoe je je verder kunt specialiseren op een manier die bij jou past.


Hoe werkt het?

Zodra je start binnen een van onze teams, kijken we samen naar je (opleidings)achtergrond, ervaring en interesses. Dit is het startpunt van jouw loopbaantraject op maat. Je volgt opleidingen, cursussen & praktijklessen en gaat tegelijkertijd direct aan de slag. Zo behaal je niet alleen diverse erkende vakdiploma’s en certificaten, maar doe je direct ook de benodigde ervaring op.

Het tempo, dat bepaal jij zelf! Je houdt je eigen voortgang bij via ons online learning dashboard om zo jouw persoonlijke ontwikkelpad uit te stippelen. Ben je bijvoorbeeld al zelfstandig monteur en wil je eens meekijken binnen een ander specialisme? Zeker doen, binnen de RJ Academy is alles mogelijk! En natuurlijk sta je er niet alleen voor. Wij zijn er om je te begeleiden, zowel in het opleidingstraject als op de werkvloer.


Voorbeeld ontwikkelpad

Om je een beter beeld te geven van hoe een ontwikkelpad van RJ Academy eruitziet, geven we je een voorbeeld voor een traject voor Assistent Monteur Datanetwerken.

januari – Dit heb ik nodig!
Je hebt kennis van het gereedschap en de verschillende materialen. Je oefent je vaardigheid in het gebruik van gereedschap en materiaalkennis.

februari – Zelfstandig aan het werk
Je kunt zelfstandig taken uitvoeren (juiste volgorde en werksnelheid). Je bent vaardig met gereedschap en kiest de juiste materialen. Je levert de afgesproken kwaliteit.

april – Een betrouwbare collega
Je bent op tijd en zorgt netjes voor onze spullen. Je weet welke kwaliteits- en veiligheidseisen je moet volgen.

juli – Ik snap het project
Je snapt wat er bij de voorbereiding komt kijken (van tekening tot bouwplaatsvoorzieningen). Je snapt wanneer en waarover gecommuniceerd moet worden (projectteam en klant). Je snapt wat je rol is in het project.

november – Ik kan mijn werk alleen!
Je bent zelfstandig, vaardig en communiceert op tijd en op een prettige manier. Je kunt je werk alleen!


Sta jij te springen om met de RJ Academy te starten? Bekijk direct onze vacatures en word onderdeel van ons hechte team!