Start je loopbaan als monteur bij het nieuwe opleidingsteam RJ New Professionals. In een plezierige omgeving leer je de praktijk en theorie van het mooie vak Data en Security. Ben jij erbij?

  • Géén opleiding vereist
  • Een vliegende start van je loopbaan
  • Leer het vak Data en Security op eigen tempo
  • Behaal erkende diploma’s en certificaten
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Gezellige en professionele collega’s

RJ New Professionals

Het vak Data en Security zien wij als een ambacht. De theorie is een klein gedeelte en het meeste leer je door het te doen. Daarom nemen we je direct mee naar onze projecten, waar je de kans krijgt om op een aangepast tempo het mooie vak te leren.

Loopbaantraject

Elke nieuwe medewerker die start bij RJ New Professionals krijgt structuur middels een duidelijk loopbaantraject die hij of zij kan volgen om zichzelf te ontwikkelen tot zelfstandig of leidinggevend monteur. Voor het theoretische gedeelte hebben wij de RJ Academy. Hier vind je alle trainingen en cursussen die je kan volgen en uiteindelijk voltooid moet hebben om een bepaalde functie binnen RJ te gaan bekleden.

Na een periode van 6 tot 12 maanden kan je als teamlid van RJ New Professionals doorstromen naar een van onze projectteams, waar je aan een vaste monteur wordt gekoppeld. Je ontwikkelt je verder in de praktijk op uitdagende projecten en blijft doorleren via de RJ Academy.

Begeleiding

Een van onze beste monteurs Erwin Scheepers heeft de geweldige taak op zich genomen om de nieuwe teamleden bij de hand te nemen en hen de fijne kneepjes van het vak te leren.

Projecten

Het opleidingsteam RJ New Professionals wordt ingezet voor de aanleg van Data en Security installaties waar niet te veel tijdsdruk op staat. Op deze manier is er voldoende ruimte voor instructie en evaluatie.

Wat vragen we van jou?

Er is geen opleiding vereist om je aan te sluiten bij het opleidingsteam, maar wel een flinke dosis enthousiasme. Het is tevens mogelijk om bij het team aan te sluiten in de vorm van een stage of BBL-opleiding. Doe je op dit moment totaal ander werk, maar wil je je graag laten omscholen? Ook dat is mogelijk.

Enthousiast? Solliciteer direct via het formulier onderaan de pagina!