Missie

RJ Networks & Security overtreft graag de hoge verwachtingen van haar opdrachtgevers. Door het probleemloos installeren van innovatieve systemen die gebouwen ‘slimmer’, veiliger en duurzamer maken. Versterkt door een professionele 24/7 serviceafdeling.

Visie

Goed teamwork begint met vertrouwen.

Alt tekst

Vertrouwen . . . dat verdien je niet zomaar. Daarom is het belangrijk dat we dat structureel bewaken. Het vertrouwen van onze eigen medewerkers belonen wij met een vaste aanstelling. Daarbij krijgen zij voortdurend de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Dat stimuleert hen om continu het beste uit zichzelf en hun team te halen.

Het aangaan van een partnership met onze opdrachtgevers en leveranciers stelt ons in de gelegenheid om aan de werkelijke klantbehoeften te voldoen. Onze projectteams hebben veel bewegingsvrijheid en zij mogen zelf belangrijke keuzes maken. Dat zie je terug in de hoge mate van flexibiliteit, de heldere communicatie en tegelijk optimale service. En dat biedt ons, als RJ Networks & Security de mogelijkheid om onze klanten op topniveau te bedienen. Door als één team met veel plezier kwalitatief en innovatief te blijven denken en werken, zijn wij in staat om de vaak hoge verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wij creëren de ultieme klantbeleving met:   

  • Multi-inzetbare teams van specialisten
  • Openheid & transparantie
  • Optimale betrokkenheid
  • Hoog reactievermogen
  • Innovatieve oplossingen
Alt tekst
Alt tekst