Onze Organisatie

RJ Networks & Security is in 2001 opgericht door Roel Jansen. Het bedrijf startte destijds met 4 medewerkers en is nu met ruim 40 vakmensen één van de marktleiders in Nederland geworden.

RJ Networks & Security adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt zwakstroominstallaties voor datanetwerken en beveiliging.  Dankzij hun kennis en kunde omtrent Smart Building Technology zorgen onze teams ervoor dat gebouwen ‘slimmer’, veiliger en duurzamer worden.

De combinatie van data en beveiliging, samen met onze kenmerkende aanpak typeert de unieke positie van RJ Networks & Security op de installatiemarkt.

Daarom is onze slogan: We dare to be different

Door te blijven bouwen aan een organisatie met zelfsturende projectteams is Roel Jansen van RJ Networks & Security in 2016 uitgeroepen tot ambassadeur van ‘Brabants Besten’, op het gebied van innovatief werkgeverschap.    

Hoge medewerkerstevredenheid

De projectteams van RJ zijn verantwoordelijk voor hun projecten, vanaf het eerste contact met de klant tot aan de oplevering. Alle kennis van zowel data als beveiliging is aanwezig bij deze teams. Zij opereren zelfsturend en onafhankelijk van andere personen of afdelingen binnen het bedrijf. De teams hebben veel bewegingsvrijheid en maken zelf belangrijke keuzes. Dat biedt hun de mogelijkheid om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Door als één team met veel plezier kwalitatief en innovatief te blijven denken en doen, zijn zij in staat om de vaak hoge verwachtingen van onze klanten te overtreffen.