Afval:

Op ons kantoor/magazijn te Schijndel zijn afval containers geplaats waar in wij ijzer, papier, plastic, accu’s en restafval scheiden. Lege kabelhaspels en pallets worden naar onze kabel leveranciers geretourneerd en hierdoor hergebruikt.

 

 

Bedrijfsauto’s:

Al onze bedrijfswagens (Ford Connect en Transit) vanaf 2016 hebben een Euro 6 motor (milieu-vriendelijkst).

 

Bedrijfskleding:

De medewerkers van RJ Networks & Security dragen duurzame bedrijfskleding, bijzonder aan deze kleding is dat deze, nadat deze is afgedragen weer worden geretourneerd aan leverancier Outfit company wear. Vervolgens zorgt Outfit ervoor dat de grondstoffen in de kleding worden ingezet voor hergebruik. Om de duurzame gedachte rondom bedrijfskleding vanuit RJ Networks & Security ook naar haar omgeving/opdrachtgevers te kunnen uitdragen is ervoor gekozen om het circulaire beeldmerk op de rechterarm van de bovenkleding aan te brengen. Dit staat symbool voor de gedachte naar hergebruik en het voorkomen dat textiel in verbrandingsoven verdwijnt. RJ Networks & Security wil hiermee ook andere bedrijven motiveren om op dezelfde wijze naar bedrijfskleding te kijken. 

 

Bedrijfspand:

Het dak van ons bedrijfspand is voorzien van zonnepanelen. Bezoekers of medewerkers kunnen kosteloos op 2 laadpalen hun elektrische auto opladen. Het complete bedrijfspand is voorzien van slimme led verlichting met bewegingsmelders.

 

Fiets naar het werk.

Voor de medewerkers op kantoor stimuleren wij dat ze op de fiets naar het werk komen, zo kunnen zij gebruik maken van een fietsplan op maat.