RJ Networks & Security

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Blog

Je kansen zien en juist nu doorpakken!

Je kansen zien en juist nu doorpakken!

Het is voorjaar 2021. Je zou het niet zeggen, maar terwijl ik op 2e paasdag deze blog aan het schrijven ben lijkt het wel hartje winter als de sneeuw wordt afgewisseld door hagelbuien. Gelukkig ziet het er allemaal weer een stuk vrolijker uit als de zon doorkomt. Zo zie je maar: na regen (natte sneeuw) komt er altijd zonneschijn. Dat soort gezegdes geeft je altijd weer hoop, en is dat ook het geval met dat vervelende coronavirus want het duurt nu wel heel erg lang . . .
Lees
De man die gaat vissen krijgt zoveel meer dan de vis die hij vangt !!

De man die gaat vissen krijgt zoveel…

Het is november 2020 en nog herfst, maar het leek de afgelopen weken wel zomer zo zacht als het weer was. Eigenlijk heerlijk weer om lekker op een terrasje te zitten, maar helaas is dat door de coronamaatregelen niet mogelijk. Het sociale leven en ook het sporten is bijna stilgelegd, gelukkig ben ik degene die een corona-proof hobby heeft. Ik maak namelijk dankbaar gebruik van de beschikbare tijd om te doen wat ik heel graag doe: vissen!
Lees
Never waste a good crisis!

Never waste a good crisis!

Het is juni 2020. Wat een bizarre periode hebben wij tot nu toe achter de rug. Ik ben altijd bezig met vooruitdenken en het bedenken van nieuwe plannen, maar in maart kwam daar door de uitbraak van het Coronavirus abrupt een einde aan. Niets was meer vanzelfsprekend en ik was net zoals vele anderen behoorlijk van slag.
Lees
Fietsen ...............

Fietsen ...............

De kracht van zelfsturing, veranderingen en multi-inzetbaarheid Alweer vijf jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om het roer - bij toen nog RJ Networks en RJ Beveiliging - volledig om te gooien. Via een van onze vaste partners, een elektrotechnische opdrachtgever, ben ik in contact gekomen met het trainingsinstituut ARPA in Veldhoven. Tijdens een kennismakingsavond kreeg ik het inzicht dat je een bedrijf ook anders kunt (aan)sturen.
Lees
Met de feestdagen in het vizier....................

Met de feestdagen in het vizier....................

Het lijkt nog maar kortgeleden dat we van de zomervakantie aan het genieten waren en ineens is het al herfst, bijna winter. De pepernoten liggen alweer in de schappen . . . Oeps, daar ga ik met mijn goede voornemen om viermaal per jaar een blog te schrijven.
Lees
Zeer succesvol jaar .................!

Zeer succesvol jaar .................!

Het is alweer lente! Normaal ben ik niet zo van het terugkijken en op dit moment lijkt vorig jaar alweer een hele tijd geleden . . .
Lees
Van goed naar - nog - beter!

Van goed naar - nog - beter!

Het is alweer november en ik had mezelf voorgenomen om direct na de zomer weer een blog te schrijven . . . maar wie heeft er nou niet gemerkt dat de zomer wat langer duurde dan normaal! Begin van dit jaar zijn wij in ons nieuwe pand aan de Nobelweg 12 getrokken en het bevalt ons prima hier. Echter na een paar maanden is de eerste interne verhuizing alweer een feit en is de opstelling van onze projectteams helemaal aangepast. Vanaf oktober zijn wij namelijk van drie naar vier projectteams gegaan.
Lees
Ruimer in ons jasje...dat voelt heerlijk.

Ruimer in ons jasje...dat voelt…

Het is mei 2018 en wij hebben inmiddels al weer aardig wat mooie, zonnige dagen gehad. Gelukkig niet te warm, maar gewoon lekker genieten van die heerlijke voorjaarszon. Zo zit ik vandaag lekker in de tuin met een heerlijk bakkie koffie deze blog te schrijven.
Lees
Prettige feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!

Prettige feestdagen en alle goeds…

Voor mij persoonlijk is december altijd een van de leukste maanden van het jaar. Ik houd echt van de feestdagen, de lampjes en natuurlijk de sneeuw.
Lees
Het werken met projectteams werpt zijn vruchten af.................

Het werken met projectteams werpt…

Door het werken in projectteams krijgen onze medewerkers de juiste aandacht om hun werk goed te kunnen doen. Dat stelde hen in staat om in de afgelopen periode weer veel mooie projecten op te leveren. Dankzij diverse innovaties en het blijven nadenken over een efficiëntere aanpak per project, kunnen wij die projecten ook steeds sneller en beter opleveren.
Lees
"Scherp zijn en vooruit blijven kijken" (2017)

"Scherp zijn en vooruit blijven…

‘Gaan we vandaag nog wat leuks doen op Koninginnedag?’ vraag ik aan de kinderen. ‘Papa het is Koningsdag roepen ze in koor.’ Ja, en ik betrap mezelf erop dat veranderen nog niet zo gemakkelijk is. Sommige zaken zijn zo standaard geworden en het is geen onwil om het anders te doen, maar zonder dat je het in de gaten hebt beland je toch weer in het oude patroon. Zo is het op de zaak natuurlijk niet anders, en juist daarom moet ik daar scherp op blijven.
Lees
Het neerzetten van een droomdoel ..! (2016)

Het neerzetten van een droomdoel…

Door het werken met projectteams heb ik gemerkt dat de meeste taken heel goed (vaak beter) door anderen kunnen worden uitgevoerd dan door mijzelf. Er is maar één ding wat niemand anders beter kan dan ik, en dat is mensen enthousiasmeren om samen de dromen van ons bedrijf werkelijkheid laten worden.
Lees