RJ Networks & Security

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Blog

Zeer succesvol jaar .................!

Zeer succesvol jaar .................!

Het is alweer lente! Normaal ben ik niet zo van het terugkijken en op dit moment lijkt vorig jaar alweer een hele tijd geleden . . .
Lees
Van goed naar - nog - beter!

Van goed naar - nog - beter!

Het is alweer november en ik had mezelf voorgenomen om direct na de zomer weer een blog te schrijven . . . maar wie heeft er nou niet gemerkt dat de zomer wat langer duurde dan normaal! Begin van dit jaar zijn wij in ons nieuwe pand aan de Nobelweg 12 getrokken en het bevalt ons prima hier. Echter na een paar maanden is de eerste interne verhuizing alweer een feit en is de opstelling van onze projectteams helemaal aangepast. Vanaf oktober zijn wij namelijk van drie naar vier projectteams gegaan.
Lees
Ruimer in ons jasje...dat voelt heerlijk.

Ruimer in ons jasje...dat voelt…

Het is mei 2018 en wij hebben inmiddels al weer aardig wat mooie, zonnige dagen gehad. Gelukkig niet te warm, maar gewoon lekker genieten van die heerlijke voorjaarszon. Zo zit ik vandaag lekker in de tuin met een heerlijk bakkie koffie deze blog te schrijven.
Lees
Prettige feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!

Prettige feestdagen en alle goeds…

Voor mij persoonlijk is december altijd een van de leukste maanden van het jaar. Ik houd echt van de feestdagen, de lampjes en natuurlijk de sneeuw.
Lees
Het werken met projectteams werpt zijn vruchten af.................

Het werken met projectteams werpt…

Door het werken in projectteams krijgen onze medewerkers de juiste aandacht om hun werk goed te kunnen doen. Dat stelde hen in staat om in de afgelopen periode weer veel mooie projecten op te leveren. Dankzij diverse innovaties en het blijven nadenken over een efficiëntere aanpak per project, kunnen wij die projecten ook steeds sneller en beter opleveren.
Lees
"Scherp zijn en vooruit blijven kijken" (2017)

"Scherp zijn en vooruit blijven…

‘Gaan we vandaag nog wat leuks doen op Koninginnedag?’ vraag ik aan de kinderen. ‘Papa het is Koningsdag roepen ze in koor.’ Ja, en ik betrap mezelf erop dat veranderen nog niet zo gemakkelijk is. Sommige zaken zijn zo standaard geworden en het is geen onwil om het anders te doen, maar zonder dat je het in de gaten hebt beland je toch weer in het oude patroon. Zo is het op de zaak natuurlijk niet anders, en juist daarom moet ik daar scherp op blijven.
Lees
Het neerzetten van een droomdoel ..! (2016)

Het neerzetten van een droomdoel…

Door het werken met projectteams heb ik gemerkt dat de meeste taken heel goed (vaak beter) door anderen kunnen worden uitgevoerd dan door mijzelf. Er is maar één ding wat niemand anders beter kan dan ik, en dat is mensen enthousiasmeren om samen de dromen van ons bedrijf werkelijkheid laten worden.
Lees
Naar een hoger niveau (2016)

Naar een hoger niveau (2016)

Ik ben er ontzettend trots op dat wij anders zijn gaan werken en daarmee succesvol zijn. Daar vertel ik graag over en ik krijg er ook ontzettend veel energie van. De laatste maanden komen er regelmatig bedrijven over de vloer om te kijken hoe wij aan een zelfsturende organisatie bouwen. Dit inspireert hun ook om hiermee aan de slag te gaan en het maximale eruit te halen. Dit is zelfs ook opgevallen bij de Provincie Noord-Brabant.
Lees
Keuzes maken..................(2016)

Keuzes maken..................(2016)

Als bedrijf hebben wij vorig jaar een heel duidelijke focus neergezet. Wij werken niet meer als traditionele onderaannemer, maar als verantwoordelijke ketenpartner met de gewenste toegevoegde waarde. Je moet keuzes maken . . .
Lees
Waarom (2015)

Waarom (2015)

Als directeur van de bedrijven RJ Networks & Security vertelt Roel Jansen in deze blog over waarom hij destijds is gestart en ook op welke wijze hijzelf en zijn bedrijven zijn gegroeid. Over zijn ambities en wat hem inspireert. Over zijn keuzes in het leven, zijn successen en ook gemaakte fouten. Maar ook welke dromen en ambities hij privé en met zijn bedrijf wil realiseren.
Lees